Western Union
 

Тел: + 389 2 32 18 902  Улица „Гоце Делчев" Д.Т.Ц. Мавровка, Лам A Спрат 5, 1000 Скопје  |   Дома   |   English  |  Shqip  

ACR - Испорака на пари

            УФС во Македонија постои во рамките на глобалната стратегија за овозможување повеќе можности за клиентите, како и за проширување и продлабочување на релациите со нив. Со таа цел Унија Финансиска Скопје воведе нов и поедноставен начин на реализација на услугата брз трансфер на пари. Новата услуга ACR овозможува трансфер на пари со автоматско пополнување на формуларите кои до сега беа неопходни во реализацијата на трансферот.

Испорака на пари

         Автоматизираниот процес на трансфер на пари овозможува многу побрзо и едноставно праќање и добивање пари од било која локација во светот. Локациите на УФС јасно се обележени со детелинка со пет листови со различна боја.

Сопственото искуство, развиената мрежа на локации квалификуваноста на операторите, квалитетот на пружењето на услугата, брзината на процесирање на трансферите и воведувањето на нови услуги кои лесно ќе бидат достапни до клиентите со основа со која Унија Финансиска Скопје и во иднина ќе ја гради својата стратегија.Сите информации за услугите, бројот и местоположбата на локациите на Унија Финансиска Скопје ќе ги пронајдете и на Интернет-страницата:www.ufs.com.mk Контролирајте го статусот на вашиот трансфер

Western Union ви овозможува да го проверите дали вашиот трансфер е извршен и дали парите се испратени на примачот со услугата Money Transfer Tracking на Western Union.

Испраќање на пари преку интернет

Western Union ви овозможува да извршите трансфер на пари преку интернет.
Забелешка: Ова услуга моментално е достап
на само на англиски јазик.

Услугата на трансфер on-line се извршува само за трансферите што доаѓаат од САД. Може да има и други ограничувања. За да испратете пари преку интернет кликнете тука.

 

ПРОВИЗИЈА

ОдДоEur
EUR
11007
100.0120010
200.0130012
300.0150013.5
500.011,00025
1,000.011,50030
1,500.012,00035
2,000.012,50042