home
 
     
 

Tel: + 389 2 32 18 902 Rruga "Goce Dellcev" Q.T Mavrovka, Lam A, Kati  5, 1000  Shkup   Fillimi   |   English  |  Македонски  


Miresevini,

Unioni Financiar Shkup, Agjenti i Western Union Financial Services Inc. per Maqedonine, ju siguron nje sherbim te vecante elektronik, nderkohe qe ju vizitoni faqen tone. Ne ju japim gjithe informacionin e nevojshem rreth sherbimeve te Western Union?, ne menyre sa me te lehte dhe te shpejte. Per me shume.

Të nderuar klientë, kërkesat tuaja për marrje të Vërtetimit për Tranfere, tani mund t’i lëshoni përmes faqes tonë. Klikoni në kerkesë online dhe ndiqni udhëzimet. Ju faleminderit për mirëkuptimin! Ju lutemi zbatoni masat mbrojtëse ndaj virusit covid-19!

 
moncler mens jacket zapatillas jordan espana