Western Union
 

Тел: + 389 2 32 18 902  Улица „Гоце Делчев" Д.Т.Ц. Мавровка, Лам A Спрат 5, 1000 Скопје   |   Дома   |   English  |  Shqip    

Активности

Учеството на Унија Финансиска Скопје во “Меѓународен саем за домашни производи и надворешни инвестиции“ организиран од Стопанската Комора на Северозападна Македонија.


   
Посета на Американската Амбасада во УФС - 07.06.2011

Посета на Американската Амбасада во УФС - 07.06.2011

 

УФС  учествува на важни настани како што се изложби, саеми и конференции.