Western Union
 

Тел: + 389 2 32 18 902  Улица „Гоце Делчев" Д.Т.Ц. Мавровка, Лам A Спрат 5, 1000 Скопје  |   Дома   |   English  |  Shqip  

Агенции
<< назад     Куманово   
       
СУБАГЕНТ АДРЕСА Поштенски Код Телефон  
ТРАВЕЛ УНИОН Пролетерска Бригада бр. 1

1300 031/424 672
ДИЛИ 71 Димитрие Туцовиќ  12  лок. Хотел Куманово

1300 031/438 060
ФАСТ ГАГО

11 Ноември бр. 16

1300 031/421 582
ЕРЗАЈА

Гоце Делчев бр. 5

1300  
НЛБ ТБ КУМАНОВО Маршал Тито б.б 1300 031/475 240
НЛБ ТБ КУМАНОВО 2 Октомвриска револуција бр. 24 1300  
ЦЕНТРАЛНА КООПЕРАТИВНА БАНКА 11 Октомври бр. 1/9-1 1300

ЦЕНТРАЛНА КООПЕРАТИВНА БАНКА ЦЕНТРАЛА Плоштад Нова Југославија бб 1300

ШПАРКАСЕ БАНКА МАКЕДОНИЈА

КУМАНОВО

Бул. ЈНА 30

1300

ШПАРКАСЕ БАНКА МАКЕДОНИЈА

КУМАНОВО 1

ТЦ Сума, Моша Пијаде бр. 1/1-1 1300

MAКЕДОНСКА ПОШТА АД СКОПЈЕ КУМАНОВО III MUB бб 1300 031/413 902
МАКЕДОНСКА ПОШТА АД СКОПЈЕ 11 Oктомври бб 1300

031/475 662