Western Union
 

Tel: + 389 2 32 18 902   Rruga “Goce Dellçev” Q.T Mavrovka, Lam A, Kati  5,  1000 Shkup |    Fillimi   |   English  |  Македонски  

ACR - Tërheqje Parash

     Unioni Financiar Shkup si agjent i kompanisë Western Union për transfer të shpejtë parash me 350 000 lokacione në mbi 220 shtete të botës, tanime ka filluar me shërbimin e ri të ashtuquajtur ACR.

Shërbimi i ri mundëson transfer parash përmes formularit elektronik. Me pranimin e parave nga dërguesi, personi që pranon paratë mjafton të tregon dokument identifikimi dhe numrin kontrollues të transferit. Pas kësaj operatori e pranon shifrën dhe paratë menjeherë ja jep klientit.

Tërheqje parash

Shkoni në agjencinë më të afërt western union dhe dorëzoni tek operatori një dokument të vlefshëm identifikimi. specifikoni emrin dhe mbiemrin e dërguesit, vendin nga janë dërguar paratë dhe shumën e pritur të parave. gjithashtu është e këshillueshme (detyrueshme) që t'i jepni operatorit numrin e saktë të kontrollit të transfertës së parave (MTCN) .
Për të proçeduar me transaksionin, operatori do të kontollojë të dhënat tuaja dhe dokumentin e identifikimit. pasi të jetë siguruar se paratë janë të vlefshme për t'u tërhequr dhe të dhënat tuaja janë në rregull, atëhere operatori do të printojë një faturë "tërheqje parash" për t'u firmosur nga ju.
Pasi të verifikojë transaksionin, operatori do t'ju dorëzojë shumën e parave dhe faturën tuaj.
Në varësi të orareve të punës të agjencive dhe ndryshimeve në orën lokale.
Shënim: MTCN përdoret për të ndihmuar në përfundimin e e transaksionit; në disa vende MTCN është e detyrueshme për tu paguar transferta. për më tepër informacion, ju lutemi vizitoni agjencitë western union.

Kontrolloni statusin e transfertës suaj

Western Union® ju ofron mundësinë të kontrolloni statusin e transfertës suaj. Për të kontrolluar nëse transferta juaj është kryer dhe paratë janë gati për t’u tërhequr, ju mund të përdorni shërbimin on-line Money Transfer Tracking të Western Union®.