Western Union
 

Tel: + 389 2 32 18 902   Rruga “Goce Dellçev” Q.T Mavrovka, Lam A, Kati  5,  1000 Shkup |    Fillimi   |   English  |  Македонски  

Aktivitete

Pjesëmarrja e Unionit Financar Shkup në “Panairi ndërkombëtar për produkte vendore dhe investime të huaja” organizuar nga Oda Ekonomike e Maqedonisë Veriperëndimore
 
Vizitë nga Ambasada e Amerikës në UFS - 07.06.2011

Vizitë nga Ambasada e Amerikës në UFS - 07.06.2011

 

UFS merr pjesë në disa aktivitete të rëndësishme si ekspozita, panairet e punës dhe konferenca.